PVS|Cổ phiếu tăng giá 80% trong 3 tháng

by finandlife13/09/2014 09:56

Kể từ bài cập nhật PVS mà chúng tôi gửi đến quý độc giả finandlife vào cuối tháng 6, các bạn có thể đọc lại ở đây, PVS đã tăng giá 80%. Không những PVS, mà những cổ phiếu khác được chúng tôi khuyến nghị “rất quan tâm trong 2014” như PXS, PVD cũng có mức tăng trưởng vô cùng ấn tượng trong thời gian ngắn.

Có bao nhiêu độc giả finandlife đã tận dụng được cơ hội này?

Chuyên viên phân tích của VFS Research sẽ cập nhật đầy đủ tình hình hoạt động của cổ phiếu này trong 1 full report vào tuần tới, mời các anh/chị/các bạn đón đọc.

 

Nguồn: finandlife

Tags:

Stocks

AUTOFEED

DISCLAIMER

I am a Senior Associate – Investment at TOP 2 Securities Co., in Vietnam. I started working in investment field as a junior analyst at a Fund in 2007. I have more than 12 years of experience in investment analysis. I have a deep understanding of Vietnam macroeconomics, equity research, and seeking investment opportunities. This is my private Blog. I use this Blog to store information and share my personal views. I don't guarantee the certainty. And I am not responsible when the user uses the information from the Blog for trading/investing activities.

Designed by: Nguyễn Chí Hiếu